Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun. Aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Eyl

Hoşçakalın, dostçakalın, hep güler yüzlü ve neşeli olun, saygı görmek istiyorsanız saygı duyun. Bizler sizleri çok seviyoruz. Yolunuz, bahtınız hep açık olsun. Kalın sağlıcakla.

#2022-2023 MEZUNİYET

Eyl

"Okuma ihtiyacı barut gibidir. Bir kere tutuşunca artık geri dönmez." Öğrencimiz Eren TÜRKER kitap okumayı çok severse Valimiz Sayın Hamza AYDOĞDU da öğrencimize seve seve kitap hediye eder. Teşekkür ederiz Sayın Valim.

Bir çay doldur, bir kitap seç ve dünyayı sessize al.

May

İlçemiz genelinde liselerarası bilgi ve kültür yarışması yapıldı. Okulumuz birinciliği yedek soru ile kıl payı kaçırarak ikinci oldu. Yarışmanın asıl kazananları "Kardeşlik" ve "Dostluk" oldu. Yarışmaya katılan tüm okul öğrencilerimizi tebrik ederiz. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda coşku ile kutlandı.

El aldım atamdan uzun yoldan geldim Anadolu'da durdum

Ben Süleyman Şah, ben Alparslan, ben Ertuğrul Gazi ve ben Gazi Mustafa Kemal.

Yüreğimiz çatalcadır bizim, bakışlarımız kartalca.

Ufuklara sevdalıyız biz.

Türkü söyler dillerimiz, nasırlıdır ellerimiz.

Soframızda soğan-ekmek, yaşantımız İSTİKLAL olsun tek.

May

Fikirlerini, hayallerini ve geleceklerini konuştular. Tartıştılar. Sayın Valimiz ile bir araya gelerek gençlik hakkında konuşmalar yaptılar ve dinlediler.

Gençlerimizi bir araya getirdiğiniz, konuşturduğunuz ve dinlediğiniz için teşekkürler Sayın Valim.

May

Çedes Projesi kapsamında Kardeş Okulumuz Naim Atakaş Anadolu Lisesi yararına düzenlediğimiz kermes programına katılan Kaymakamımız Sayın İbrahim Cem DEVECİ'ye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa SONGÜR'e, Şube Müdürümüz Ramazan BIYIKLIOĞLU'na, kurum amirlerine, okul müdürlerine, kıymetli misafirlerimize, okulumuz öğrencilerine ve Saratlı İlk-Orta Okul öğrencilerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

İYİLİKLER HİÇ BİTMESİN

Kardeş Okulumuz için Bir Olduk Tek Yürek Olduk

May

Meyve Tabağı hazırlama yarışmasında 7 masa ve her masada 2 öğrencimiz yarıştı. Yarışmacılara 15dk süre verildi. Jüri masamızda yer alan Gülağaç Anaokulu Müdürü Cennet ÖZTÜRK, Mimar Sinan İlkokulu Müdürü Ahmet US ve Gülpınar ÇPAL Müdürü Mustafa YILMAZ tarafından yarışmacı masalarımıza değerlendirme ölçeği kriterlerine göre puan verildi. Juri Üyelerimizin verdiği puanlar noter tarafından toplanarak masaların dereceleri belirlendi. Meyve Şenliği programında eller arkada bağlı, dokunulmadan tabak içinde yer alan karpuz dilimi yeme yarışması ve  survivor tipi değişik yarışmalar yapıldı. Dereceye giren öğrencilerimize ve katılım sağlayan tüm öğrencilerimize hediyeler verildi. Programımıza Kaymakamımız Sayın İbrahim Cem DEVECİ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa SONGÜR, Şube Müdürümüz Ramazan BIYIKLIOĞLU, okul müdürlerimiz ve halk katıldı. Program büyük bir ilgi ile izlendi ve herkese ikramlık meyvelerimiz oldu. Yarışmaya katılan ve keyifli dakikalar geçirmemizi sağlayan öğrencilerimize ve emekleri geçen başta Betül Banu SAVAŞ ve Tayfur TAVŞANOĞLU olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Katılımlarından dolayı kaymakamımız Sayın İbrahim Cem DEVECİ'ye, İlçe Milli Eğitim Müdürmüz Mustafa SONGÜR'e, Şube Müdürümüz Ramazan BIYIKLIOĞLU'na, okul müdürlerimize ve halkımıza teşekkürlerimizi sunarız.

May

28/04/2023 tarihinde Osmaniye Cevdetiye ÇPAL okul ziyaretimizi gerçekleştirdik.

"Kardeş Okulumuz ile Bir Olduk. Tek Yürek Olduk." Bizleri çok sıcak karşılayan Cevdetiye ÇPAL ailesine teşekkürlerimizi sunarız. İyi ki geldik. İyi ki yakından tanıdık sizleri. İyi ki varsınız.

May

Kardeş Okulumuz İle Bir Olduk Tek Yürek Olduk.

• Okulumuz Coğrafya Öğretmeni Meltem ORAL güzel anılar yaşatmak için Kardeş Okulumuz Cevdetiye ÇPAL için şarkılar söyledi. İstek parçalar alıp okul öğretmen ve öğrencileri ile seslendirdi. Okulumuz Coğrafya Öğretmeni Meltem ORAL'a teşekkür ederiz.
  • Okul ziyaretimize öğrencilerimiz gelemedi. Ama videolarını gönderdiler. Yürekleri kocaman öğrencilerimiz teşekkürler.
  • Kardeş okulumuzun sevgilerini, selamlarını, sıcaklılıklarını, güzel yüreklerini topladık Aksaray'ımıza, okulumuza getirdik. Teşekkürler kardeş okulumuz CevdetiyeÇPAL
  • Kardeş okul öğrencilerimiz ile çabuk kaynaşan, pozitif enerjili Din Kültürü Öğretmenimiz Hayrunnisa TAŞPINAR katkılarından dolayı teşekkürler.

May

Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam konularında duyarlılığın artırılması ve okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması amaçlarıyla Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında 03/05/2023 tarihinde 1.ders saatinde okulumuzda tüm öğrenci ve öğretmenlerle kahvaltı etkinliği yaptık.

Nis

Ramazan ayının bereketinin ve manevi hazzının perçinlendiği, inananların hasretle beklediği bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz.

Yılın en hayırlı ayının nişanesi bu kutlu bayramda Saratlı ÇPAL ailesi olarak bütün öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin ve Aziz Milletimizin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutlar, bütün insanlığa sağlık sıhhat ve afiyet dolu bir gelecek temenni ederiz.

Nis

"Kim inanarak ve karşılığını sadece Allah'tan umarak Kadir Gecesini ihya edip ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır."

Kadir gecemiz mübarek olsun.

Nis

Hatay Samandağı'ndan Aylin, İzmir'den Zümrüt okulumuza HOŞGELDİNİZ. İyiki tanıdık sizleri.