Cevdetiye ÇPAL Ziyareti Etkinlikleri

Kardeş Okulumuz İle Bir Olduk Tek Yürek Olduk.

• Okulumuz Coğrafya Öğretmeni Meltem ORAL güzel anılar yaşatmak için Kardeş Okulumuz Cevdetiye ÇPAL için şarkılar söyledi. İstek parçalar alıp okul öğretmen ve öğrencileri ile seslendirdi. Okulumuz Coğrafya Öğretmeni Meltem ORAL'a teşekkür ederiz.
  • Okul ziyaretimize öğrencilerimiz gelemedi. Ama videolarını gönderdiler. Yürekleri kocaman öğrencilerimiz teşekkürler.
  • Kardeş okulumuzun sevgilerini, selamlarını, sıcaklılıklarını, güzel yüreklerini topladık Aksaray'ımıza, okulumuza getirdik. Teşekkürler kardeş okulumuz CevdetiyeÇPAL
  • Kardeş okul öğrencilerimiz ile çabuk kaynaşan, pozitif enerjili Din Kültürü Öğretmenimiz Hayrunnisa TAŞPINAR katkılarından dolayı teşekkürler.

Meltem ORAL'dan şarkı  Meltem Oral'dan istek parça  Kardeş Okulumuzdan Teşekkür

Kardeş Okulumuzdan Teşekkür  Kardeş Okulumuz Tarih Öğretmeninden  Okulumuz Öğrencisi Zehra KILINÇ

Okulumuz Öğrencisi Eren TÜRKER Okulumuz Öğrencisi Zilan BURÇAK  Okulumuz Öğrencisi Nazlıcan GÜNEŞ

Okulumuz Öğrencisi Kader KAPLAN  Okulumuz Öğrencisi Ozan DEMİRKOCA