4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nün amacı, hayvanlara karşı sevgi duyguları aşılamak, onları korumak haklarına saygı duyulmasını sağlamak ve Her günümüzü birlikte geçirdiğimiz hayvanları görünür kılmaktır. Bu gün yapılan tüm etkinlikler, algılarımızı hayvan haklarına çekmeyi amaçlar.

Hayvanlar dünyayı birlikte paylaştığımız varlıklardır. Doğanın dengesinin korunmasında, besin zincirinin oluşumunda olmazsa olmaz rolleri bulunmaktadır.

Yaşayan tüm canlılar gibi onlar da, doğanın, eşit haklı bireyidir. Bu nedenle tüm hayvanların saygı görme hakkı vardır ve hiçbirine zalimce davranılamaz.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma gününün minik dostlarımızın yaşama haklarının korunmasına, sağlıklı ve refah içinde yaşamalarına vesile olmasını diliyoruz.

4 Ekim Dünya Hayvanları Korumu Günü nedeniyle okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hayru Nisa TAŞPINAR, Sosyal Etkinlik dersinde hayvan sevgisini pekiştirmek amacıyla 11/A sınıf öğrencileri ile birlikte açık alana hayvanlara yiyecek ve su koydu. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

06-10-2022 06-10-2022 06-10-2022
06-10-2022 06-10-2022